www.maraton-ladja.hr

 

ODRŽANA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

 

31.1.2018.-U Metkoviću je održana redovna godišnja izvještajna skupština udruge na kojoj je predsjednik Dalibor Obradović upoznao nazočne članove o aktivnostima udruge u protekloj godini te financijskim izvješćem.

Predsjednik je iznio ideju na razmišljanje kako pomoći malim udrugama kako bi se maraton lađa popularizirao. Neke od ideja su da se nagrade ekipe koje imaju svoje juniore u iznosu kotizacije kao i povratničke ekipe, da se broj nagrada „produži“ do 10.mjesta na maratonu. Također zbog kratkog roka izbora pjevača za nastup na maratonu lađa (zauzetosti  istih) prijedlog je da udruga u iznosu kojim je do sada pomagala pobjednika za organizaciju Noći prvaka, pronađe adekvatnog pjevača ili glazbeni sastav u narednom periodu čime bi rasteretili prvake u tom dijelu.

Pozivaju se sve udruge/ekipe da dostave svoje prijedlog u pisanom obliku (kao i prijedlog Pravilnika) do iduće skupštine tj. do 2.ožujka kada bi uprava objedinila sve pristigle prijedloge koji bi bili predstavljeni na skupštini na usvajanje koja će se održati 3.ožujka u 19 sati.